ערב צלילים מרפאים לנשים
עם הגר שיר
הערב הקרוב יתקיים ביום ראשון 23.11, בשעה 20:30, בפרדס חנה-כרכור
מוזמנות למרחב מרפא רך ונושם לנשים, בו נוכל יחד להתערסל בתוך ההילינג וההרפיה העמוקה של הצלילים.
הגר מעבירה דרך שירה תדר צלול מהמקור יחד עם נגינה בכלים מיוחדים…🪷
בואו להניח את היומיום בצד ולצלול אל מדיטציה עמוקה, מטהרת ומרפאה, בה תוכלו להתחבר למהות ולחוות התחדשות דרך תדרי צליל עוטפים ומרוממים.💞
הגר שיר היא מוזיקאית בעלת ניסיון של מעל 20 שנה בריפוי בקול וצלילים, מנגנת במגוון כלים ומשלבת בריפוי ניגונים אישיים ושירת נשמה, תדרים גבוהים של צליל וקסם.
יום ראשון 23.11 // 20:30 // פרדס חנה-כרכור
דמיינו את עצמכם נכנסים להיכל מלא אור טהור, רפואה ויופי. במקום הזה אתם מוזמנים לעצום עיניים ולצלול למדיטציה עמוקה, מטהרת, מרפאת, מאירה ומחדשת כוחות, בה תוכלו לפגוש את מהותכם ולהתענג על מוזיקה מעולמות רחוקים.
הגר שיר מעבירה דרך קולה את "תדר האור זהוב"- שירה חיה מהמקור בשילוב ריפוי בצלילים – קערות טיבטיות, סטאר, חלילים אינדיאניים, חליל-צד ושירה מלאכית.
במהלך הערב תקבלו מנגינות אישיות שמולחנות עבורכם באותו רגע, ומאפשרות ריפוי ואיזון אנרגטי.
בנוסף לצלילים, היא מעבירה ריפוי שמאני ממסורת הקורנדרוס, בטכניקה רבת השפעה הנקראת התערבות אלוהית.
הגר שיר היא אמנית קול ותרפיסטית בקול ותנועה. היא מקיימת מפגשי צלילים מרפאים החל מ-2011, באופן פרטני, לקבוצות, בסדנאות ובכנסים.